ÖSP – Östra Sörmlands Posten

Hem » Uppdrag » ÖSP – Östra Sörmlands Posten

Vi fick förtroendet att göra lokaltidingen ÖSP:s nya webbplats. Den nya webbplatsen har en skräddarsydd lösning för att lägga in artiklar. Denna lösning gör att formatering av text, bild och faktarutor i artiklarna alltid ser enhetlig ut. Vi har också byggt in tidningsverktyget Issuu för att kunna läsa papperstidningen direkt på webben.

osp.nu

Bravo Webbyrå - en vänligare webbyrå

Vi kommunicerar opretentiöst och vänligt, det känns bäst så. Fasta priser och noll bindningstid gillar vi också. Det gör våra kunder med.

Att vi är uppdaterade på det senaste inom digital kommunikation är en viktig del av Bravos affärsidé. Men att prata så att alla förstår är minst lika viktigt. Vår bransch är full av tekniskt lingo, knepiga förkortningar och nya funktioner. Vi kan dem alla såklart, men vi förutsätter inte att våra kunder gör det.

Vårt jobb är att visa på möjligheter och öppna så många dörrar som möjligt för våra uppdragsgivare. Vi gör det helst på begriplig svenska och anpassar alltid vårt sätt att kommunicera så att alla inblandade är med på noterna och kan ta rätt beslut.

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.