Trycksaker och reklammaterial

Hem » Det här kan vi! » Trycksaker och reklammaterial

Vi designar dina trycksaker

Papper är bra mysigt. Budskap förmedlade via fysiska trycksaker når fram på ett väldigt speciellt sätt. Att hålla i en faktisk produkt är en upplevelse som inte går att uppnå via digitala kanaler. Därför hjälper vi ofta våra kunder med allt från idé, via formgivning till tryck av bland annat foldrar, magasin, broschyrer, monterkoncept och tidningar av olika slag.
Vi står för den grafiska formen och kan även vara behjälpliga på idé-stadiet för att hitta rätt medium och slipa budskapet så att det når ända fram.

Fysiskt reklammaterial kan såklart kombineras med marknadsföring via digitala kanaler. Eftersom vi jobbar i “båda världar” tar vi gärna på oss rollen som samordnare och designers när du vill ta fram en ny kampanj för både digitala kanaler och print.

Vilket material behöver ni?

Visitkort

Kanske inte världens mest använda produkt nuförtiden, men en fin liten pappersbit att räcka fram om den är snyggt gjord. Vi vet hur!

Powerpoint-presentation

Livet är för kort för trista powerpointpresentationer. Ta oss till hjälp nästa gång du vill underhålla dina åhörare och få fram dina budskap på ett snyggare sätt.

Dokument- och offertmall

Arbetsveckan känns lite proffsigare med snygga dokumentmallar, och ditt företag ser mycket snyggare ut. Vi tar gärna fram mallarna som får dina dokument att sticka ut från mängden.

Foldrar & broschyrer

Något att känna på, bläddra i och spara till senare. Pappersprodukter ger ditt budskap en taktil dimension. Dessutom är de snygga, åtminstone om du låter oss formge dem.

Affischer & flyers

Format, design, papperskvalitet och tryckkvalitet, allt spelar roll när du vill trycka dina budskap på papper. Vi hjälper gärna till, med allt.

Skyltar, flaggor, roll-ups & dekaler

Vi designar reklammaterialet till mässan eller eventet och ser till att bilen ser bra ut när du är på väg dit. Hör av dig så pratar vi vidare!

Vi gör massor av olika trycksaker

Skicka oss en liten hälsning så kan vi reda ut tillsammans vad du behöver till mässan eller eventet.

Våra uppdragsgivare

Här ser du några av de digitala uppdrag som vi jobbat med den senaste tiden. Vi blandar gärna stora och lite mindre digitala uppdrag i vår verksamhet. Omväxling förnöjer som bekant.

På Bravo Webbyrå möter du oss

Som kund hos Bravo Webbyrå har du alltid kontakt med just oss två, Christian Ramefelt och Emma Salmonsson. Runt byrån finns också ett väl upparbetat nätverk av rutinerade experter som förstärker när det behövs fler flinka händer och skarpa hjärnor. På så vis får du en personlig byrå med bred kunskap. Hurra!

Förutom trycksaker kan vi hjälpa er med:

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.