Utbildning, föredrag & workshops

Anlita oss för en inspirationsföreläsning, eller låt oss sköta utbildningen av era webbansvariga.

Hem » Det här kan vi! » Utbildning, föredrag & workshops

Föreläsningar som inspirerar

På Bravo Webbyrå vill vi möta våra kunder ofta och vi tar alla chanser att jobba tillsammans med våra användare. Anlita oss för en inspirationsföreläsning, eller låt oss sköta utbildningen av era webbansvariga.

När det är dags att sjösätta en ny hemsida, när ni bytt marknadsföringsstrategi eller när din nya grafiska profil ska ut i organisationen, då krävs ofta en extra kraftfull kommunikationsinsats. På Bravo Webbyrå har vi ett brett utbud av föredrag och workshops som vi mer än gärna anpassar efter just ditt företags behov av kunskap och inspiration.

Exempel på våra utbildningar & workshops:

Wordpress-utbildning

När er nya sajt ska lanseras stöttar vi såklart med en grundlig genomgång av wordpress. Världens mest använda CMS rymmer mängder av funktioner och genvägar du inte visste fanns. Ta oss till hjälp när du vill uppdatera dina wordpresskunskaper.

Lär mer om SEO

Ju mer du kan om sökmotoroptimering desto mer effektivt kan du nå dina kunder med hjälp av Google. På Bravo Webbyrå håller vi kurser och utbildningar som hjälper dig att bli kompis med Google.

Marknadsföring anpassade...

Våra grundkurser i digital kommunikation ser olika ut varje gång vi håller dem eftersom kunskapsläget ser olika ut på varenda arbetsplats. Digital marknadsföring, SEO och sociala media, vi hjälper kommuner, föreningar, organisationer och företag att komma igång, på rätt nivå.

På Bravo Webbyrå möter du oss

Som kund hos Bravo Webbyrå har du alltid kontakt med just oss två, Christian Ramefelt och Emma Salmonsson. Runt byrån finns också ett väl upparbetat nätverk av rutinerade experter som förstärker när det behövs fler flinka händer och skarpa hjärnor. På så vis får du en personlig byrå med bred kunskap. Hurra!

Förutom utbildning kan vi hjälpa er med:

Är du nyfiken på våra kurser och utbildningar?

Tveka inte att höra av dig och berätta om era behov.

Våra uppdragsgivare

Här ser du några av de digitala uppdrag som vi jobbat med den senaste tiden. Vi blandar gärna stora och lite mindre digitala uppdrag i vår verksamhet. Omväxling förnöjer som bekant.

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.