Sökmotoroptimering – SEO

Gör ditt företag lätt att hitta på nätet

Hem » Det här kan vi! » Sökmotoroptimering – SEO

Sökmotoroptimering hjälper dig att synas på webben

Länge handlade sökmotoroptimering om att använda rätt ord på sin hemsida, och upprepa dem så ofta man bara kunde. Urtrist och inte ett dugg användarvänligt. Tack och lov har utvecklingen tagit stora språng och Googles funktionalitet har utvecklats rejält senaste åren.

Numera är det välskrivna texter och noggrant genomtänkt webbstruktur som bäst fångar Googles intresse. Vi jobbar såklart med båda delarna. Sökmotoroptimering finns med som en viktig del i allt vi gör för våra kunder, från planering till design och webbproduktion.

SEO - Bli kompis med Google

SEO handlar om att bli kompis med Google. Att bygga och fylla sin hemsida med information som är så tydlig och relevant att Google vill skicka folk till den är ingen enkel sak, konkurrensen är stenhård. Men det går att bli kompis med Google.

Vi har det tekniska kunnandet, du har koll på dina drömkunder, tillsammans kan vi lyfta din besöksstatistik rejält.

Har Google missat att du finns?

Boka ett kostnadsfritt möte med oss. Berätta om sin sajt och dina visioner. Vi återkommer med en offert och tydliga optimeringsförslag på hur din sajt kan bli mer välbesökt.

Våra uppdragsgivare

Här ser du några av de digitala uppdrag som vi jobbat med den senaste tiden. Vi blandar gärna stora och lite mindre digitala uppdrag i vår verksamhet. Omväxling förnöjer som bekant.

På Bravo Webbyrå möter du oss

Som kund hos Bravo Webbyrå har du alltid kontakt med just oss två, Christian Ramefelt och Emma Salmonsson. Runt byrån finns också ett väl upparbetat nätverk av rutinerade experter som förstärker när det behövs fler flinka händer och skarpa hjärnor. På så vis får du en personlig byrå med bred kunskap. Hurra!

Förutom SEO kan vi hjälpa er med:

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.