Hemsida företag

Vi är en kunnig, pålitlig och personlig webbyrå. Låt oss hjälpa dig med din nya hemsida.

Hem » Det här kan vi! » Hemsida företag

Hemsida företag

Vi bygger hemsidor med öronen

Att bygga en hemsida rätt från grunden kräver stora öron. Vi arbetar med att lyssna först, lyssna lite till och därefter föreslå ett antal lösningar som vi tror kan passa just dig och din organisation. Den digitala tekniken har gått snabbt framåt de senaste åren och möjligheterna är nästintill oändliga. 

Vårt uppdrag handlar om att matcha dina behov med ett urval av de allra bästa möjligheterna. Vi bygger digitala plattformar i WordPress som ska hålla länge, därför designar vi dem med stora möjligheter till vidareutveckling. Lika viktigt är att hemsidan är kompis med Google, det ser vi såklart till!

Förändring är en del av livet, även i den digitala världen. Det är inte vi som bestämmer hur din hemsida ska se ut eller vilka funktioner den ska innehålla. Men vi har en hel del erfarenhet och vi är duktiga på att förklara oss på ett begripligt sätt, så att du och din organisation kan ta välgrundade beslut om era digitala lösningar.

Alla våra digitala projekt byggs med ett fönster öppet mot framtiden. Grunden är stabil och stadig, men ingenting är fastmonterat för evigt. Allt vi bygger går att vidareutveckla, med eller utan vår hjälp.

En sajt producerad av oss är alltid:

Mobilanpassad och responsiv

Den ser snygg ut i mobilen, i datorn och i paddan och den fungerar lika fint oavsett vilken skärm du väljer att jobba från.

Unikt designad

Vi lyssnar noga först, och bygger sedan varje sajt från grunden. På så vis matchar hemsidan exakt de behov som finns i er organisation.

Snabb och högpresterande

En seg sajt är en dålig sajt. Vi designar snabba hemsidor som gillar att synas och som inte låter vänta på sig.

Kompis med Google

Sökmotoroptimering är ett trist men betydelsefullt ord som vi som utvecklare och designers ständigt har i åtanke. Vi bygger sidor och sajter som Google vill hålla koll på.

Enkel att arbeta med

Vi bygger hemsidor som är okomplicerade att sköta om och uppdatera. Designen bygger på funktionalitet och lättbegriplig teknik.

Öppen att bygga vidare på

Allt vi bygger går att vidareutveckla längre fram. Ingenting är fastmonterat eller omöjligt att förändra framöver. Allt är upplåst och vi ger självklart alltid våra kunder full access, till allt.

Enkel hemsida eller komplicerad sajt?

För oss är tekniska utmaningar stimulerande och vi har under åren tagit oss an flera större digitala utvecklingsprojekt med många olika element. Men de lite enklare projekten, en rak hemsida eller en renodlad informationssajt, trivs vi också att arbeta med. Där finns andra utmaningar, ibland större kreativ frihet.

Därför blandar vi gärna stora och små uppdrag i vår verksamhet. Det gör att vi håller vi oss på tårna, både tekniskt och kreativt. Omväxling förnöjer, brukar man ju säga, och det håller vi verkligen med om. Vi gillar omväxlingen som kommer av att varva komplexa och mindre uppdrag.

En hemsida är en digital representation av ett företag på internet. Den kan användas för att marknadsföra företaget, locka kunder och göra affärer. En välutformad och fungerande hemsida är idag en nödvändighet för företag i alla branscher. Här är några viktiga faktorer att tänka på när man skapar en hemsida för ett företag.

Hemsida företag – varför är det så viktigt?

En hemsida kan hjälpa ett företag att synas och nå ut till en bredare publik. Genom att marknadsföra sig själva online kan företag skapa en närvaro på nätet och nå ut till kunder som annars kanske aldrig hade hört talas om dem. En hemsida kan också användas för att sälja produkter och tjänster direkt till kunder.

Hur skapar man en effektiv hemsida till sitt företag?

För att skapa en effektiv hemsida för ett företag bör man börja med att bestämma syftet med sidan. Vilka mål har företaget med sin hemsida? Vilken målgrupp vill man nå? Genom att besvara dessa frågor kan man skapa en hemsida som är optimerad för företagets specifika behov.

Design och layout är också viktigt. En bra hemsida bör vara lätt att navigera och användarvänlig. Det är också viktigt att sidan är responsiv och fungerar lika bra på mobila enheter som på datorer.

Innehållet på en företagshemsida är också viktigt. Det är viktigt att skriva klart och tydligt och att inkludera relevanta bilder och videoklipp. En annan viktig faktor är att sidan är sökmotoroptimerad så att den rankar högt i sökresultaten på Google och andra sökmotorer.

Underhåll och uppdatering av hemsida

Det är viktigt att en företagshemsida uppdateras regelbundet med nytt innehåll och att allt fungerar som det ska. Det är också viktigt att ha en plan för säkerhet och backup så att sidan inte hackas eller förloras på grund av tekniska problem.

Hos oss på Bravo har vi serviceavtal om ni vill ha hjälp med detta.

En hemsida är idag en nödvändighet för företag i alla branscher. Genom att skapa en effektiv hemsida kan företag synas och nå ut till en bredare publik, marknadsföra sina produkter och tjänster och göra affärer online. Design, layout, innehåll och sökmotoroptimering är alla viktiga faktorer att tänka på när man skapar en hemsida för ett företag.

Vanliga frågor - FAQ

Detta är lite klurigt att svara på innan vi har pratat med er och kartlagt vilka behov ni har. Vi bygger allt från enkla företagssajter till mer komplexa lösningar för kommuner och regioner. Varmt välkommen att höra av dig för ett första telefonsamtal eller möte så kan vi oftast sätta ett fast pris för er. 

Det beror oftast på hur snabbt ni kan återkoppla till oss med er feedback och innehåll. Ibland går det med raketfart, ungefär två veckor. Vanligare är att det kan ta ungefär 5-6 veckor för en enkel företagssajt.

  1. Vi börjar alltid med att göra en tidsplan för projektet med er nya hemsida, när ni godkänt den så är vi igång!
  2. Härnäst får ni ett designförslag och sajtkarta från oss, där vi fokuserar på just struktur, design, känsla, typografi, färger med mer.
  3. När ni tyckt till om detta fixar vi de punkter ni kommit med i er återkoppling.
  4. Nästa steg är att vi börjar utveckla hemsidans undersidor och eventuella nyhetsflöde. Vi använder platshållarbilder och text på latin för att ni lätt ska se var det behöver finnas bilder och hur mycket text som kan se bra ut.
  5. Efter detta är det dags för er att leverera ert innehåll till oss i form av texter och bilder. Vill ni ha hjälp med detta så fixar vi såklart det, vi har fotografer och skribenter som står redo att hugga i.
  6. När vi fått ert innehåll skickar vi er en ny leverans där ert innehåll är på plats.
  7. Ni tycker till en sista gång och vi filar och putsar tills ni känner er nöjda.
  8. Vi lanserar er nya hemsida för världen. Självklart hjälper vi till med publiceringen och tar hand om allt ”jobbigt” som har med webbhotell att göra.
  9. Vips så är vi klara!

Självklart! Det vill vi gärna. Och givetvis sätter vi domänen i ditt namn och du får 100% kontroll över domänen.

Vi bygger allt från enkla företagssajter till mer komplexa lösningar för kommuner och regioner som t ex lärplattformar, interaktiva kartor mm. Vi gör också enkla och mer avancerade webbutiker i WooCommerce.

Det korta svaret är att du kan ändra allt. Men med frihet komer ansvar 😉 Vi tycker att du ska kunna göra precis vad du vill med din hemsida, vi låser ingenting eller bygger in dig i en lösning som inte går att utveckla.

Vi hjälper dig självklart när du vill eller när du fastnar och du kan när som helst gå till någon annan och be om hjälp, det är en förtroendefråga tycker vi!

Absolut kan du det! Men då kan inte vi ansvara för hur hemsidan kommer att funka. Ett tips är att be oss om råd i så fall!

Det var en enkel fråga!

Vi jobbar uteslutande med WordPress och WooCommerce och använder alltid så få plugins (tillägg) som möjligt. När vi behöver plugins så använder vi bara stora, betrodda sådana.

Jajamen, det gör vi!

Läs gärna mer om det på sidan om serviceavtal

Ja men självklart! Enklare, mindre tidskrävande supportärenden gör vi per påbörjad halvtimme och lite större utvecklingar kan vi ofta sätta ett fast pris på.

Det gör vi med glädje med hjälp av våra skribenter och fotografer som vi samarbetar med.

Har du fler frågor?

Har du fler funderingar eller vill boka ett första förutsättningslöst möte?

Behöver du en hemsida?

Ett möte och ett kostnadsförslag från Bravo Webbyrå kostar ingenting. Hör gärna av dig och berätta om ditt projekt.

Våra uppdragsgivare

Här ser du några av de digitala uppdrag som vi jobbat med den senaste tiden. Vi blandar gärna stora och lite mindre digitala uppdrag i vår verksamhet. Omväxling förnöjer som bekant.

På Bravo Webbyrå möter du oss

Som kund hos Bravo Webbyrå har du alltid kontakt med just oss två, Christian Ramefelt och Emma Salmonsson. Runt byrån finns också ett väl upparbetat nätverk av rutinerade experter som förstärker när det behövs fler flinka händer och skarpa hjärnor. På så vis får du en personlig byrå med bred kunskap. Hurra!

Förutom hemsidor kan vi hjälpa er med:

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.