Hjälp med WordPress

Wordpress är världens mest använda publiceringsverktyg och vi älskar att arbeta med det.

Hem » Det här kan vi! » Hjälp med WordPress

Bravo Webbyrå jobbar bäst i WordPress

De kallas ibland för CMS, de publiceringssystem som hemsidor och webbutiker är byggda i. WordPress är utan tvekan världens mest använda CMS. Det utvecklas ständigt eftersom det bygger på ”öppen källkod” där uppfinningsrika användare tillåts bygga fram nya lösningar tillsammans. WordPress är en kollektiv kreativitetskälla. På Bravo Webbyrå jobbar vi nästan uteslutande med wordpress-lösningar eftersom det ger oss oändliga digitala möjligheter och stor kreativ frihet.

Eftersom WordPress utvecklas både av och för sina användare har vi alltid tillgång till den nyaste tekniken. Men det allra fiffigaste – tycker vi – är att den tekniken passar ihop med det vi byggde i går. Inga dyrköpta licenser och system, bara ny fin teknik, som funkar tillsammans med den lite äldre.

Vi hjälper gärna till!

Kraschad hemsida

Det låter, och känns, ofta värre än vad det är. En kraschad hemsida har sällan gått i bitar, men kan behöva ses över inifrån för att undvika upprepade krascher.

Hjälp med versionsuppdateringar

I den bästa av världar funkar all teknik utan underhåll. I den näst bästa av världar håller vi koll på uppdateringarna som får din sajt att prestera på topp.

Bygga ut med nya funktioner

Ni har säkert en massa bra idéer på vad ni behöver för att utveckla er sajt. Vi lyssnar och kommer gärna med förslag och lösningar utifrån era funderingar och uppslag.

Lösa buggar och felmeddelanden

Vi kan kod, men talar svenska. Vi vet precis vad de konstiga felmeddelandena betyder. Låt oss snickra om din hemsida så slipper du se konstigheterna igen.

Instruktioner och guidning

Om din sajt beter sig idiotiskt, då ringer du oss. Vi kan ställa rätt frågor, vi lyssnar ordentligt och fixar sedan så att tekniken funkar igen, utan sammanbrott.

Lägga upp nytt innehåll

Redaktionellt innehåll, stora mängder data eller tidskrävande inmatningar, vi kan hjälpa dig att ladda upp det på din sajt så det landar smart och ser fint ut på dina sidor.

Behöver du hjälp med WordPress?

Tveka inte att höra av dig och berätta om dina problem, idéer eller behov för din sajt.

Våra uppdragsgivare

Här ser du några av de digitala uppdrag som vi jobbat med den senaste tiden. Vi blandar gärna stora och lite mindre jobb i vår verksamhet. Omväxling förnöjer som bekant.

På Bravo Webbyrå möter du oss

Som kund hos Bravo Webbyrå har du alltid kontakt med just oss två, Christian Ramefelt och Emma Salmonsson. Runt byrån finns också ett väl upparbetat nätverk av rutinerade experter som förstärker när det behövs fler flinka händer och skarpa hjärnor. På så vis får du en personlig byrå med bred kunskap. Hurra!

Förutom WordPress-support kan vi hjälpa er med:

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.