Foto- och videoproduktion

I digitala sammanhang är bildmaterialet otroligt viktigt för den som vill göra ett gott intryck snabbt.

Hem » Det här kan vi! » Foto- och videoproduktion

Proffsiga bilder lyfter ditt varumärke

En bild säger mer än tusen ord. Uttrycket är förvisso mycket äldre än internet, men extremt relevant även i dag, särskilt på den digitala arenan. Det är bilderna som tar sig in först i våra sinnen, de sätter tonen och förmedlar mängder av information till alla som ser på.
Vi kan hjälpa dig att ta fram välproducerat bildmaterial, både rörligt och stillbild.

Vi jobbar med proffsiga stillbildsfotografer, videoproducenter och filmare som alla har lång erfarenhet av bildproduktion.

Ett bildmaner är en stilguide, ett slags moodboard med riktlinjer för hur ditt företag eller organisation ser ut på bild. Den värdegrund och de känslor som du vill att ditt varumärke ska förmedla bör gå igen i alla bilder du använder, på din sajt och i övrig marknadsföring.

Låt oss hjälpa till när ditt företag behöver ett lyft på bildsidan.

Hur ser ditt bildbehov ut?

Branding- och lifestylebilder

Den typ av bilder som bygger ditt företags visuella identitet och sätter tonen för varumärket. Lifestyle- och brandingbilder skapar varumärket och är extra viktiga när du gör reklam.

Porträttbilder

Enhetliga headshots på alla i ditt företag är toppen. Professionella bilder på medarbetare, ledningsgrupp och VD är bilder som också kan användas som pressbilder.

Miljö- och actionbilder

Bilder som presenterar ditt företags verksamhet och visar vilka ni är. Proffsbilder som dokumenterar er verksamhet är användbara på många sätt, i flera kanaler, inte minst digitalt.

Bildredigering

Låt oss hjälpa dig med retusch, harmonisering, tryckanpassning och webboptimering av ditt bildmaterial. Det ser bättre ut då.

Bildkonsultation

Råd och stöd kring all typ av bildproduktion. Nytt bildmanér, en intern fotokurs, eller ny struktur för bildarkivering och backup? Hör av er så hjälper vi till.

Videoproduktion

Det rörliga bildmediet spelar allt större roll i den digitala världen. Vi hjälper dig med alla typer av videoproduktin, från planering och filmning till klippning.

Har du ett bildbehov?

Våra uppdragsgivare

Här ser du några av de digitala uppdrag som vi jobbat med den senaste tiden. Vi blandar gärna stora och lite mindre digitala uppdrag i vår verksamhet. Omväxling förnöjer som bekant.

På Bravo Webbyrå möter du oss

Som kund hos Bravo Webbyrå har du alltid kontakt med just oss två, Christian Ramefelt och Emma Salmonsson. Runt byrån finns också ett väl upparbetat nätverk av rutinerade experter som förstärker när det behövs fler flinka händer och skarpa hjärnor. På så vis får du en personlig byrå med bred kunskap. Hurra!

Förutom foto & video kan vi hjälpa er med:

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.