Lär känna oss

Vi kommunicerar opretentiöst och vänligt, det känns bäst så. Fasta priser och noll bindningstid gillar vi också. Det gör våra kunder med.

Hem » Lär känna oss

Webbutvecklare som gillar människor

Att vi är uppdaterade på det senaste inom digital kommunikation är en viktig del av Bravos affärsidé. Men att prata så att alla förstår är minst lika viktigt. Vår bransch är full av tekniskt lingo, knepiga förkortningar och nya funktioner. Vi kan dem alla såklart, men vi förutsätter inte att våra kunder gör det.

Vårt jobb är att visa på möjligheter och öppna så många dörrar som möjligt för våra uppdragsgivare. Vi gör det helst på begriplig svenska och anpassar alltid vårt sätt att kommunicera så att alla inblandade är med på noterna och kan ta rätt beslut.

Bravo Webbyrå - lite vänligare

Bravo Webbyrå grundades 2012 i Stockholm men idag ligger kontoret i Trosa. Tillsammans med skickliga samarbetspartners levererar Bravo digitala paketlösningar och anpassad rådgivning till företag i ett flertal branscher.

WordPress är världens mest använda publiceringssystem och det är inte en slump att Bravo Webbyrå valt att jobba nästan uteslutande med det systemet. WordPress innehåller outtömliga möjligheter för oss som bygger, formger och utvecklar sajter. Samtidigt är det ett användarvänligt system som våra kunder själva kan administrera och arbeta i, utan trassel. 

Emma Salmonsson

Projektledare, formgivare och producent

Emma är högskoleutbildad webbproducent och har arbetat med digital kommunikation och webbutveckling sedan 2012.

“Mitt jobb innehåller en perfekt blandning av teknik, kreativitet och kommunikation. Det går inte att jobba med webbproduktion i dag om man inte är intresserad av att ta in ny kunskap, utvecklingen går så väldigt snabbt framåt.  Men med tekniskt kunnande kommer man bara halvvägs i vår bransch. Att vara lyhörd, inkännande och pedagogisk i kontakten med andra människor är minst lika viktigt och jag trivs bra i båda världarna.”

Christian Ramefelt

Projektledare, webbproducent och bildredaktör

Christian är högskoleutbildad medie- och musikproducent. Han har också arbetat flera år med foto- och videoproduktion och utbildning.

“Att koppla ihop olika uttryck som text, bild, ljud, film, foto – och få dem att funka tillsammans, det gillar jag verkligen. Att hjälpa folk att förverkliga sina visioner är tillfredsställande det också. Det är alltid roligt och intressant att träffa våra kunder och sätta sig in i deras affär och utmaningar. Mitt jobb är toppen, helt enkelt.”

Vi är ofta förstärkta av:

Johanna Haugness - Skribent & copywriter

Förstår direkt vad "grejen" är, och klär den i rätt ord.

Morphix - Programmering

Programmerar allt, alltså precis allt. Förstärker oss på kod-fronten, när vi behöver.

Stingray film & television - Video

Enkel eller påkostad film. Jocke har svart bälte i videoproduktion.

Christoffer Edling - Fotograf

Rutinerad fotograf som plåtar med stil.

SEMIO - SEM & Google Ads

Våra statistik- och annonseringsgurus.

Datarådgivarna - IT-tjänster

Fast i DNS-djungeln eller ett 365-träsk? Här har du räddaren i nöden.

Mia Sahl - Copywriter

Ordens mästare, journalist och innehållsstrateg.

Christian Boo - Fotograf

Fotografen som gör 1000 jobb om året och lika bra varje gång.

Så här säger våra kunder:

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.