Webbutik

Vi är skickliga och lyhörda. Låt oss bygga en webbutik som dina kunder stortrivs i.

Hem » Det här kan vi! » Webbutik

Vi designar webbutiker utan krångel

Webbutiker ska byggas med stort fokus på kunden. Bottenplattan till alla våra webbutiker gjuter vi därför med en stor dos lyhördhet. Du känner dina kunder och vet hur de fungerar, det vill vi veta allt om. Därefter kommer vi med tydliga förslag och idéer som gör kundupplevelsen i din webbutik ännu mer helgjuten. Alla digitala byggen som vi står bakom är byggda för framtiden, därför utvecklar och formger vi dem alltid med stora möjligheter till vidareutveckling.

Det finns webbyråer som låser in sina kunder i långa serviceavtal, eller avtalar dem fast i tekniska lösningar som de själva äger. Så jobbar inte vi. Vill du anlita oss för att också sköta den sajt vi byggt så ställer vi självklart gärna upp. Men vill du ta hem, eller lägga ut, uppdateringar och vidareutveckling på andra aktörer så går det alldeles utmärkt. Allt vi bygger är upplåst för alla.

En webbutik, två lösningar:

Sikta högt med WooCommerce

Större webbutiker, och företag med ambitioner att utveckla sin onlineförsäljning rejält, väljer ofta våra WooCommerce -lösningar. WooCommerce är en e-handelslösning framtagen för WordPress. Den är vår favorit eftersom den går att anpassa i all oändlighet och är enkel att bygga vidare på vartefter verksamheten växer och får nya behov.

Vem passar lösningen för?

För dig som behöver spcifika betallösningar, fraktalternativ, speciella funktioner och anpassade produktvarianter. Mer lull-lull alltså.

Fördelar

Superflexibelt, vi kan fixa alla dina önskemål och checka alla boxar. Du kan få din webbutik precis som du vill ha den, både design- och funktionsmässigt.

Hur går det till?

Vi lyssnar in vilka behov du har, lyssnar lite till och jobbar fram butiken i tätt samarbete med dig. Vi gör planen och frågar dig allt vi behöver veta. Sedan lär vi dig att ta hand om butiken på egen hand - om du vill.

Starta smart med färdig plattform

Med vår färdiga plattformslösning kan du snabbt komma ur startblocken med din e-handelssida och få snurr på dina affärer. Lösningen är enklare rent tekniskt, tar mindre tid att lägga upp och kostar därför mindre än en mer omfattande e-handelssida. Bravos färdiga e-handelsplattform passar perfekt för mindre webbutiker och företag med enklare produktutbud.

Vem passar lösningen för?

Du har en enkel produkt utan tillval och alternativ som du vill sälja på nätet. Inget stök med varianter och flera fraktalternativ. Då räcker det fint med denna lösning.

Fördelar

Allt-i-ett-lösning. Betallösning ingår, några olika designalternativ finns att välja bland.

Hur går det till?

Färdig arbetsprocess med workshops hos Bravo eller digitalt så att du får lära dig att ta hand om din webbutik själv.

Vill du bolla vilken lösning som kan passa ditt e-handelsprojekt?

Ett första möte och ett kostnadsförslag är givetvis alltid gratis.

Med en webbutik producerad av oss får du:

Mobilanpassad, responsiv design

Den ser snygg ut i mobilen, i datorn och i paddan och den fungerar lika fint oavsett vilken skärm du väljer att jobba från.

Integrerade betalsätt

Vi bygger in de betallösningar du önskar, som Klarna, Swish, Nets Easy, Stripe, PayPal eller annat.

En snabb sajt

Vi optimerar din webbutik så att den går som tåget, snabbtåget alltså!

En sajt du enkelt kan hantera själv

Vi älskar användarvänlighet. Det brukar våra kunder också göra. Inget tekniskt krångel, det ser vi till.

Videoinstruktioner och guidning

Vi lär dig allt du behöver för att ta hand om din webbutik. Våra videoinstruktioner kan du återkomma till, om du glömmer något.

Mängder av tillvalsfunktioner

Har du en egen funktionsidé? Vi kan med 99,9% säkerhet lösa det. Vill du istället ha förslag på bra funktioner? Vi har stenkoll och hjälper gärna till.

Ta en titt på några av våra uppdrag:

Här ser du några av de digitala uppdrag som vi jobbat med den senaste tiden. Vi blandar gärna stora och lite mindre projekt i vår verksamhet. Omväxling förnöjer som bekant.

På Bravo Webbyrå möter du oss

Som kund hos Bravo Webbyrå har du alltid kontakt med just oss två, Christian Ramefelt och Emma Salmonsson. Runt byrån finns också ett väl upparbetat nätverk av rutinerade experter som förstärker när det behövs fler flinka händer och skarpa hjärnor. På så vis får du en personlig byrå med bred kunskap. Hurra!

Förutom webbutik kan vi hjälpa er med:

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.