Nyhetsbrev per e-post

Digitala nyhetsbrev skapar samband och gemenskap. Låt oss utveckla ditt nyhetsbrev så att det når ända fram.

Hem » Det här kan vi! » Nyhetsbrev per e-post

Vi bygger nyhetsbrev som alla vill läsa

Nyhetsbrev via E-post kan, om de byggs smart, vara ett fantastiskt verktyg för dig att nå ut och hålla kontakten med dina kunder eller medarbetare. En snygg form är såklart väldigt viktigt. Men också funktionaliteten behöver byggas in från start om nyhetsbrevet ska leverera maximalt för både dig och dina mottagare. Vi jobbar mycket med nyhetsbrev och har fin koll på både möjligheter och fallgropar. Som vanligt börjar vi med ett samtal, där vi lyssnar in era behov och befintliga arbetssätt. Sen bygger vi ett nyhetsbrev som passar för just din verksamhet.

Vill du följa upp hur dina nyhetsbrev tas emot kan vi vara behjälpliga med statistikrapporter och analyser. Vill du få hjälp och stöd i hur du formulerar dig, eller hur du vässar ditt material mot en specifik målgrupp, så stöttar vi dig gärna även i de processerna.

Lugn, det tekniska tar vi hand om 😉

Hjälp med verktyg/plattform

Import av adresser/prenumeranter

Innehållsplanering

Design

Programmering av mall

Innehållsproduktion

Innehållsproduktion

Räckviddsanalys

Vem läser ditt nyhetsbrev, vad läser de först och vad är de mest nyfikna på? Genom att låta oss analysera hur innehållet i nyhetsbrevet tas emot kan ni vässa innehållet ytterligare och få ännu fler läsare.

Contentproduktion

Behöver du stöd i det digitala redaktörskapet, hjälp med att skriva eller producera annat innehåll till dina kanaler? Vi har ett stort kontaktnät och arbetar med duktiga digitala kreatörer inom text, film och foto.

Sociala kanaler

Nyhetsbrevet är en av flera digitala kanaler som kan hjälpa dig att nå ut med ditt innehåll. Bravo Webbyrå kan också hjälpa dig att anpassa ditt material för sociala plattformar som Facebook, Linkedin och Instagram.

Redaktionellt arbetssätt

Storytelling och redaktionellt berättande har blivit allt viktigare för företag och organisationer som vill synas. Vi kan hjälpa er att hitta de vinklar och ämnen som har potential att synas digitalt.

Målgruppsanpassning

Vem vänder vi oss till och hur kan vi omformulera våra budskap så att de tas ännu bättre emot? Målgruppsanpassat innehåll får större räckvidd digitalt och vi hjälper er gärna med processen att ta fram rätt content till rätt målgrupp.

Prioriterade kanaler

Måste man finnas överallt, eller räcker det med en hemsida? Vi hjälper dig gärna med en analys, och eventuell innehållsproduktion, för de kanaler där ditt företag har störst potential att nå ända fram.

Behöver du hjälp med ert nyhetsbrev?

Vi hjälper våra kunder med uppstart, uppföljning och produktion.

Redaktionellt innehåll

När internet var ungt påstods att alla skulle bli publicister. Riktigt så blev det inte, tack och lov. Men möjligheterna att nå ut med innehåll har ökat explosionsartat, och där finns mycket att lära av så kallad gammelmedia. Den redaktionella processen, som traditionell medieproduktion bygger på, är på många sätt väldigt smart.

Genom att kopiera den, och använda den på ett marknadsanpassat sätt i mer kommersiella sammanhang, kan vi skapa läsvärda artiklar, intressanta reportage och smarta klipp som säger massor om oss och vårt varumärke. Bravo Webbyrå stöttar gärna företag som vill arbeta mer redaktionellt med sitt innehåll.

Våra uppdragsgivare

Här ser du några av de digitala uppdrag som vi jobbat med den senaste tiden. Vi blandar gärna stora och lite mindre digitala uppdrag i vår verksamhet. Omväxling förnöjer som bekant.

På Bravo Webbyrå möter du oss

Som kund hos Bravo Webbyrå har du alltid kontakt med just oss två, Christian Ramefelt och Emma Salmonsson. Runt byrån finns också ett väl upparbetat nätverk av rutinerade experter som förstärker när det behövs fler flinka händer och skarpa hjärnor. På så vis får du en personlig byrå med bred kunskap. Hurra!

Förutom nyhetsbrev kan vi hjälpa er med:

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.