Måleristudion

Hem » Uppdrag » Måleristudion

Måleristudions webbplats byggdes parallellt med att mobilanpassningen av Tomas måleri gjordes, företagen hör nämligen ihop. Måleristudions sajt blev en helt ny sajt, där företagets ägare önskade superenkla funktioner med fokus på bilder från referensprojekt. En fullscreen-meny utgör en snygg, enkel och mindre standardmässig navigering.

Måleristudion

 

 

 

Bravo Webbyrå - en vänligare webbyrå

Vi kommunicerar opretentiöst och vänligt, det känns bäst så. Fasta priser och noll bindningstid gillar vi också. Det gör våra kunder med.

Att vi är uppdaterade på det senaste inom digital kommunikation är en viktig del av Bravos affärsidé. Men att prata så att alla förstår är minst lika viktigt. Vår bransch är full av tekniskt lingo, knepiga förkortningar och nya funktioner. Vi kan dem alla såklart, men vi förutsätter inte att våra kunder gör det.

Vårt jobb är att visa på möjligheter och öppna så många dörrar som möjligt för våra uppdragsgivare. Vi gör det helst på begriplig svenska och anpassar alltid vårt sätt att kommunicera så att alla inblandade är med på noterna och kan ta rätt beslut.

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.