Webbyrå Malmö

Hej Malmö!
Vi är Bravo Webbyrå

Bravo är en liten, snabbfotad webbyrå fullproppad med kompetens. Ny hemsida, webbutik eller digital marknadsföring - kanske är vi rätt byrå för dig?

Webbyrå Malmö

Vad vi hjälper till med som webbyrå Malmö

Att bygga en hemsida rätt från grunden kräver stora öron. Vi arbetar med att lyssna först, lyssna lite till, och därefter föreslå ett antal lösningar som vi tror kan passa just dig och din organisation. Den digitala tekniken har gått snabbt framåt de senaste åren och möjligheterna är nästintill oändliga. Vårt uppdrag handlar om att matcha dina behov med ett urval av de allra bästa möjligheterna. Vi bygger digitala plattformar som ska hålla länge, därför designar vi dem med stora möjligheter till vidareutveckling.

Bravo Webbyrå Malmö - en vänligare webbyrå

Vi kommunicerar opretentiöst och vänligt, det känns bäst så. Fasta priser och noll bindningstid gillar vi också. Det gör våra kunder med.

Att vi är uppdaterade på det senaste inom digital kommunikation är en viktig del av Bravos affärsidé. Men att prata så att alla förstår är minst lika viktigt. Vår bransch är full av tekniskt lingo, knepiga förkortningar och nya funktioner. Vi kan dem alla såklart, men vi förutsätter inte att våra kunder gör det.

Vårt jobb är att visa på möjligheter och öppna så många dörrar som möjligt för våra uppdragsgivare. Vi gör det helst på begriplig svenska och anpassar alltid vårt sätt att kommunicera så att alla inblandade är med på noterna och kan ta rätt beslut.

Så här säger våra kunder:

Våra uppdragsgivare

Här ser du några av de digitala uppdrag som vi jobbat med den senaste tiden. Vi blandar gärna stora och lite mindre digitala uppdrag i vår verksamhet. Omväxling förnöjer som bekant.

Hur kan vi hjälpa dig?

Ett möte och ett kostnadsförslag från Bravo Webbyrå kostar ingenting. Hör gärna av dig och berätta om ditt projekt.

Webbyrå Malmö - Bravo!

Bravo är en jordnära webbyrå med tydliga fasta priser och personligt bemötande. Vi hjälper företag med hemsida, webbutik och marknadsföring både digitalt och tryckt.

Webbyrå Malmö

På egen hand eller tillsammans med de samarbetspartners vi arbetar tätt tillsammans med så levererar vi paketlösningar och rådgivning till företag i olika storlekar och alla möjliga branscher. Tanken är att du som företagare ska kunna få bra hjälp med “hela paketet” på ett och samma ställe – på ett flexibelt och personligt sätt.

Du hittar oss centralt i skärgårdsstaden Trosa i Sörmland, men våra kunder finns i Malmö och över hela landet. Läs mer om oss.

En webbyrå som älskar WordPress

Vårt arbete utgår alltid från er målgrupp och dess behov, för att skapa lösningar som förbättrar era affärer och er företagsidentitet. Vi jobbar nästan uteslutande med WordPress, och erbjuder bland annat webbutveckling, grafisk form, webbsupport, föredrag och utbildningar, samt ett gäng andra tjänster inom webb och marknadsföring.

Unik design för er hemsida

Att ni som företag i Malmö får en unik design för er hemsida är självklart för oss. Vi använder inga färdiga mallar utan arbetar fram designen på er nya webbplats med hjälp av era önskemål och er input. För oss på Bravo Webbyrå är det också viktigt att det är lätt för våra kunder att administrera sina hemsidor själva.

Hemsida för företag i Malmö

För oss är tekniska utmaningar stimulerande och vi har under åren tagit oss an flera större digitala utvecklingsprojekt med många olika element. Men de lite enklare projekten, en rak hemsida eller en renodlad informationssajt, trivs vi också att arbeta med. Där finns andra utmaningar, ibland större kreativ frihet.

Därför blandar vi gärna stora och små uppdrag i vår verksamhet. Det gör att vi håller vi oss på tårna, både tekniskt och kreativt. Omväxling förnöjer, brukar man ju säga, och det stämmer verkligen på oss. Vi gillar omväxlingen som kommer av att varva komplexa och mindre uppdrag.

Vi bygger alltid våra hemsidor i WordPress.

Webbutiker ska byggas med stort fokus på kunden. Bottenplattan till alla våra webbutiker gjuter vi därför med en stor dos lyhördhet. Du känner dina kunder och vet hur de fungerar, det vill vi veta allt om. Därefter kommer vi med tydliga förslag och idéer som gör kundupplevelsen i din webbutik ännu mer helgjuten. Alla digitala byggen som vi står bakom är byggda för framtiden, därför utvecklar och formger vi dem alltid med stora möjligheter till framtida utveckling.

Det finns webbyråer som låser upp sina kunder i långa serviceavtal, eller avtalar dem fast i tekniska lösningar som de själva äger. Så jobbar inte vi. Vill du anlita oss för att också sköta den sajt vi byggt så ställer vi självklart gärna upp. Men vill du ta hem, eller lägga ut, uppdateringar och vidareutveckling på andra aktörer så går det alldeles utmärkt. Allt vi bygger är upplåst för alla.

Som webbyrå Malmö gillar vi att hjälpa företag med hemsida och webbutik. Vi utvecklar hemsidor i WordPress och webbutiker i WooCommerce. Vi har ett team med proffs inom både WooCommerce och WordPress som utvecklar våra webbutiker. Detta garanterar att vi kan leverera riktigt avancerade anpassaningar av både WordPress och webbutiker byggda i WooCommerce. Att utveckla våra kunders affärer och digitala närvaro är något som ligger oss varmt om hjärtat. Man kan säga att vår specialitiet är att utgå från det som du som företag i Malmö har idag och utveckla det till något större och bättre i digitala kanaler. Vi åker gärna till Malmö för att ha uppstartsmöten och uppföljningsmöten. Vi träffas annars gärna i digitala verktyg som Zoom, Microsoft Teams, Skype eller helt enkelt bara ett vanligt telefonsamtal. Vi som webbyrå Malmö har också många andra typer av tjänster som vi kan erbjuda. Vi gör logga, visitkort, grafisk profil, hjälper till med nyhetsbrev, digital marknadsföring, sökmotoroptimering SEO , annonsering på Google och sociala medier. Förutom detta fotograferar vi gärna er arbetsplats i Malmö och såklart era medarbetare. Som webbyrå Malmö arbetar vi med många kunder i Malmö men ni hittar oss i Trosa, en halvtimme från Nyköping.

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.