Varför WordPress?

Hem » Kunskapsbank » Varför WordPress?

WordPress - världens största CMS

WordPress är ett av de mest populära content management systemen (CMS) som finns och det används av tusentals webbplatser världen över. Det finns många fördelar med WordPress som gör det attraktivt för både små och stora organisationer.

En av de största fördelarna med WordPress är dess flexibilitet. Det är enkelt att använda och det finns ett stort utbud av tillägg (plugins) som kan läggas till för att lägga till olika funktioner och förbättra webbplatsen. Det finns också ett stort antal teman (themes) som kan användas för att enkelt ändra utseendet på webbplatsen utan att behöva skriva någon kod.

En annan fördel med WordPress är att det är sökmotorvänligt. Det innebär att det är lätt att optimera webbplatsen för sökmotorer som Google, vilket kan hjälpa till att öka synligheten och trafiken till webbplatsen. WordPress har också en mycket aktiv och hjälpsam gemenskap av utvecklare och användare som ständigt arbetar med att förbättra plattformen och lösa eventuella problem.

WordPress är säkert

WordPress är mycket säkert. Det släpps regelbundet säkerhetsuppdateringar som gör att webbplatsen alltid håller sig uppdaterad med de senaste säkerhetsfunktionerna. Det finns också många tillägg som kan användas för att öka säkerheten ytterligare, som exempelvis plugin som blockerar skadlig kod eller förhindrar obehörig åtkomst till webbplatsen.

Antingen tar man hand om uppdateringarna på egen hand eller så kan man låta oss ta hand om det i formen av ett serviceavtal. Då tar vi hand om backup och uppdateringar varje månad och ni kan luta er tillbaka och koncentrera er på det ni gör bäst istället.

Användarvänligt system

WordPress flexibelt och skalbart. Det är lätt att lägga till nya sidor och innehåll till webbplatsen när som helst, och det finns ingen begränsning på hur mycket innehåll som kan läggas till. Det gör att webbplatsen kan växa och utvecklas tillsammans med organisationen.

WordPress är också mycket användarvänligt, såväl för webbplatsadministratören som för besökarna. Det bygger på ett intuitivt gränssnitt för att lägga till och redigera innehåll, och besökarna kan enkelt navigera på webbplatsen tack vare den tydliga strukturen. Det finns också många verktyg för att skapa responsiva och användarvänliga webbplatser, vilket är viktigt i en värld där många besökare använder mobila enheter för att surfa på nätet.

Allt detta gör att WordPress är ett av de mest populära och mest använda CMS:ena på marknaden. Det är enkelt att använda, flexibelt, säkert, skalbart och användarvänligt, vilket gör det till ett bra val för de flesta typer av webbplatser.

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.