Visit Sörmland

Hem » Uppdrag » Visit Sörmland

visitsormland.se

På rekordtid fick vi förtroendet att producera visitsormland.se åt STUA (Sörmlands turismutveckling AB) Då mycket av innehållet  hämtas  via ett API fick vi jobba snabbt och hårt för att få deras evenemang, företagsinformation o.s.v. att visas på ett tilltalande sätt. Förutom detta har vi använt oss av Googles API för Google MyBusiness för att visa viss företagsinformation.

Bravo Webbyrå - en vänligare webbyrå

Vi kommunicerar opretentiöst och vänligt, det känns bäst så. Fasta priser och noll bindningstid gillar vi också. Det gör våra kunder med.

Att vi är uppdaterade på det senaste inom digital kommunikation är en viktig del av Bravos affärsidé. Men att prata så att alla förstår är minst lika viktigt. Vår bransch är full av tekniskt lingo, knepiga förkortningar och nya funktioner. Vi kan dem alla såklart, men vi förutsätter inte att våra kunder gör det.

Vårt jobb är att visa på möjligheter och öppna så många dörrar som möjligt för våra uppdragsgivare. Vi gör det helst på begriplig svenska och anpassar alltid vårt sätt att kommunicera så att alla inblandade är med på noterna och kan ta rätt beslut.

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.