Safe Education

Hem » Uppdrag » Safe Education

safe-education.se

Ny hemsida för SAFE Education som erbjuder yrkesutbildningar inom träning och hälsa med ungdomar och unga vuxna som främsta målgrupp. Integration av kursadministreringssystemet EduAdmin som fungerar som utbildningskatalog och anmälningsfunktion. Vi fick ta fram animationer efter förlaga och jobba efter befintlig grafisk profil.

Mobil

Dator

Bravo Webbyrå - en vänligare webbyrå

Vi kommunicerar opretentiöst och vänligt, det känns bäst så. Fasta priser och noll bindningstid gillar vi också. Det gör våra kunder med.

Att vi är uppdaterade på det senaste inom digital kommunikation är en viktig del av Bravos affärsidé. Men att prata så att alla förstår är minst lika viktigt. Vår bransch är full av tekniskt lingo, knepiga förkortningar och nya funktioner. Vi kan dem alla såklart, men vi förutsätter inte att våra kunder gör det.

Vårt jobb är att visa på möjligheter och öppna så många dörrar som möjligt för våra uppdragsgivare. Vi gör det helst på begriplig svenska och anpassar alltid vårt sätt att kommunicera så att alla inblandade är med på noterna och kan ta rätt beslut.

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.