Köpa hemsida

Att köpa hemsida kan vara klurigt. Vi är en kunnig, pålitlig och personlig webbyrå. Låt oss hjälpa dig med din nya hemsida

Hem » Köpa hemsida

Köpa hemsida

Att köpa hemsida kan verka klurigt och kanske svårt. Det finns många tekniska begrepp som kan behöva redas ut för att veta vilka lösningar som kan passa just dig eller er. Det som är så bra är att du inte behöver kunna särskilt mycket, det är ju just detta vi är bra på. Självklart så lär vi dig det du behöver lära dig så att du kan ta ställning till vad du behöver när du ska köpa hemsida. Resten sköter vi, bra va?

Vi sköter allt det tekniska med domäner, webbhotell, e-postkonton med mer liksom ser till att din nya hemsida får en snygg och stilren design.

Vi bygger alltid unika hemsidor för varje kund och självklart är det ju ni som äger hemsidan när vi är klara. Vi tycker att det är självklart att ni ska ha lika stor access till hemsidan som vi, därför bygger vi inte in några lås eller begränsningar. Detta gör att ni kan göra ändringar själva i era texter eller bildmaterial och mycket mer utan vår hjälp. Vi gör instruktionsfilmer till er så att ni klarar det galant på egen hand.

Har ni inte tid eller lust att jobba med ert innehåll på hemsidan så hjälper vi er såklart mer än gärna!

Alla våra digitala projekt byggs med ett fönster öppet mot framtiden. Grunden i WordPress är stabil och stadig, men ingenting är fastmonterat för evigt. Allt vi bygger går att vidareutveckla, med eller utan vår hjälp.

En hemsida producerad av oss är alltid:

Mobilanpassad och responsiv

Den ser snygg ut i mobilen, i datorn och i paddan och den fungerar lika fint oavsett vilken skärm du väljer att jobba från.

Unikt designad

Vi lyssnar noga först, och bygger sedan varje sajt från grunden. På så vis matchar hemsidan exakt de behov som finns i er organisation.

Snabb och högpresterande

En seg sajt är en dålig sajt. Vi designar snabba hemsidor som gillar att synas och som inte låter vänta på sig.

Kompis med Google

Sökmotoroptimering är ett trist men betydelsefullt ord som vi som utvecklare och designers ständigt har i åtanke. Vi bygger sidor och sajter som Google vill hålla koll på.

Enkel att arbeta med

Vi bygger hemsidor som är okomplicerade att sköta om och uppdatera. Designen bygger på funktionalitet och lättbegriplig teknik.

Öppen att bygga vidare på

Allt vi bygger går att vidareutveckla längre fram. Ingenting är fastmonterat eller omöjligt att förändra framöver. Allt är upplåst och vi ger självklart alltid våra kunder full access, till allt.

På Bravo Webbyrå möter du oss

Som kund hos Bravo Webbyrå har du alltid kontakt med just oss två, Christian Ramefelt och Emma Salmonsson. Runt byrån finns också ett väl upparbetat nätverk av rutinerade experter som förstärker när det behövs fler flinka händer och skarpa hjärnor. På så vis får du en personlig byrå med bred kunskap. Hurra!

Förutom hemsidor kan vi hjälpa er med:

Behöver du köpa hemsida?

Ett möte och ett kostnadsförslag från Bravo Webbyrå kostar ingenting. Hör gärna av dig och berätta om ditt projekt.

Köpa enkel hemsida eller komplicerad sajt?

För oss är tekniska utmaningar stimulerande och vi har under åren tagit oss an flera större digitala utvecklingsprojekt med många olika element. Men de lite enklare projekten, en rak hemsida eller en renodlad informationssajt, trivs vi också att arbeta med. Där finns andra utmaningar, ibland större kreativ frihet.

Därför blandar vi gärna stora och små uppdrag i vår verksamhet. Det gör att vi håller vi oss på tårna, både tekniskt och kreativt. Omväxling förnöjer, brukar man ju säga, och det håller vi verkligen med om. Vi gillar omväxlingen som kommer av att varva komplexa och mindre uppdrag.

Våra uppdragsgivare

Här ser du några av de digitala uppdrag som vi jobbat med den senaste tiden. Vi blandar gärna stora och lite mindre digitala uppdrag i vår verksamhet. Omväxling förnöjer som bekant.

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.