Hemsida

Vi är en kunnig, pålitlig och personlig webbyrå. Låt oss hjälpa dig med din nya hemsida.

Hem » Det här kan vi! » Hemsida

Vi bygger hemsidor med öronen

Att bygga en hemsida rätt från grunden kräver stora öron. Vi arbetar med att lyssna först, lyssna lite till och därefter föreslå ett antal lösningar som vi tror kan passa just dig och din organisation. Den digitala tekniken har gått snabbt framåt de senaste åren och möjligheterna är nästintill oändliga. Vårt uppdrag handlar om att matcha dina behov med ett urval av de allra bästa möjligheterna. Vi bygger digitala plattformar som ska hålla länge, därför designar vi dem med stora möjligheter till vidareutveckling.

Förändring är en del av livet, även i den digitala världen. Det är inte vi som bestämmer hur din hemsida ska se ut eller vilka funktioner den ska innehålla. Men vi har en hel del erfarenhet och vi är duktiga på att förklara oss på ett begripligt sätt, så att du och din organisation kan ta välgrundade beslut om era digitala lösningar.

Alla våra digitala projekt byggs med ett fönster öppet mot framtiden. Grunden är stabil och stadig, men ingenting är fastmonterat för evigt. Allt vi bygger går att vidareutveckla, med eller utan vår hjälp.

En sajt producerad av oss är alltid:

Mobilanpassad och responsiv

Den ser snygg ut i mobilen, i datorn och i paddan och den fungerar lika fint oavsett vilken skärm du väljer att jobba från.

Unikt designad

Vi lyssnar noga först, och bygger sedan varje sajt från grunden. På så vis matchar hemsidan exakt de behov som finns i er organisation.

Snabb och högpresterande

En seg sajt är en dålig sajt. Vi designar snabba hemsidor som gillar att synas och som inte låter vänta på sig.

Kompis med Google

Sökmotoroptimering är ett trist men betydelsefullt ord som vi som utvecklare och designers ständigt har i åtanke. Vi bygger sidor och sajter som Google vill hålla koll på.

Enkel att arbeta med

Vi bygger hemsidor som är okomplicerade att sköta om och uppdatera. Designen bygger på funktionalitet och lättbegriplig teknik.

Öppen att bygga vidare på

Allt vi bygger går att vidareutveckla längre fram. Ingenting är fastmonterat eller omöjligt att förändra framöver. Allt är upplåst och vi ger självklart alltid våra kunder full access, till allt.

Enkel hemsida eller komplicerad sajt?

För oss är tekniska utmaningar stimulerande och vi har under åren tagit oss an flera större digitala utvecklingsprojekt med många olika element. Men de lite enklare projekten, en rak hemsida eller en renodlad informationssajt, trivs vi också att arbeta med. Där finns andra utmaningar, ibland större kreativ frihet.

Därför blandar vi gärna stora och små uppdrag i vår verksamhet. Det gör att vi håller vi oss på tårna, både tekniskt och kreativt. Omväxling förnöjer, brukar man ju säga, och det håller vi verkligen med om. Vi gillar omväxlingen som kommer av att varva komplexa och mindre uppdrag.

Behöver du en hemsida?

Ett möte och ett kostnadsförslag från Bravo Webbyrå kostar ingenting. Hör gärna av dig och berätta om ditt projekt.

Våra uppdragsgivare

Här ser du några av de digitala uppdrag som vi jobbat med den senaste tiden. Vi blandar gärna stora och lite mindre digitala uppdrag i vår verksamhet. Omväxling förnöjer som bekant.

På Bravo Webbyrå möter du oss

Som kund hos Bravo Webbyrå har du alltid kontakt med just oss två, Christian Ramefelt och Emma Salmonsson. Runt byrån finns också ett väl upparbetat nätverk av rutinerade experter som förstärker när det behövs fler flinka händer och skarpa hjärnor. På så vis får du en personlig byrå med bred kunskap. Hurra!

Förutom hemsidor kan vi hjälpa er med:

Bli uppringd!

Lämna ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.